II CAMPUS DE NADAL 2018-2019

El Segon Campus Esportiu de Nadal organitzat pel nostre Club ha estat un èxit! 

El II Campus de Nadal ha posat punt i final. Han estat 4 dies molt intensos on els nostres jugadors i jugadores han pogut jugar, millorar i aprendre però sobretot el que han fet és passar-ho d’allò més bé!

Durant les sessions dels nostres tècnics, s’ha pogut treballar la tècnica i la tàctica individual i la tàctica col·lectiva. Hem tingut la gran sort de poder comptar amb les visites del Sergi Brualla i el David Ventura, jugadors del Primer Equip Mercafusta. Amb ells els nostres jugadors i jugadores van poder viure i conèixer en primera persona, les funcions i moviments tant específics com les dels porters i els pívots. També vam comptar amb la visita del Roger Bonet, ex-jugador del F.C.Barcelona durant 15 temporades, passant per totes les categories de base fins al Segon Equip de Divisió de Plata. També va jugar a la Segona i Primera Divisió de França i fa dues temporades va crear una secció masculina de futbol sala en un poble molt petit de Costa Rica, sent tot un èxit de participació amb més de 60 jugadors.

Volem agraïr i donar les gràcies a totes les persones que han vingut al nostre Campus, així com també als nostres tècnics, Axel Tubau, Rachid Nabgaoui i Manuel Real, pel seu treball i la seva dedicació amb tots els nois i noies. I per últim agraïr la confiança de les famílies que sense elles no seria possible poder organitzar el Campus de Nadal.

Desitgem a tothom un feliç any nou i uns Reis Mags carregats de regals per als més petits!

Units per una il•lusió!

Galeria d’imatges