RENOVACIÓ JOAN PITARQUE

Renovació d’en Joan Pitarque per a la temporada 2019-2020

En Joan Pitarque, entrenador del primer equip Mercafusta del Sant Joan Despí Club Futbol Sala, ha renovat el seu contracte amb la nostra entitat, per a una temporada més. Una renovació que ratifica la confiança entre la junta directiva del club i l’entrenador després de tres temporadas al capdavant del nostre primer equip.

Declaracions d’en Joan Pitarque després de firmar la seva renovació

El procés de renovació per una temporada més ha estat bastant fàcil ja que la voluntat, tant de part del club com meva, era de continuar. La temporada ha estat molt bona acomplint l’objectiu d’acabar entre els cinc primers. Ens queda el mal gust de no haver pogut estar més amunt perquè en molts moments de la lliga l’ascens l’hem tingut a tocar, però em sembla que es millor quedar-nos amb les coses positives.

Ja fa unes setmanes que estem treballant en la temporada 19-20 amb l’objectiu de lluitar per l’ascens. Des de la secretaria tècnica del club s’ha fet un gran esforç en la incorporació de nous jugadors mantenint una base de 6 jugadors de la temporada passada i incorporant 6 nous jugadors per tancar la plantilla a 12 jugadors. Suposo que en propers dies els aficionats aniran coneixent quines són les noves incorporacions.

Treballarem de valent per aconseguir un nou ascens en la meva quarta temporada al club. Mai hagués pensat estar 4 anys en un club però el sentir l’afecte de l’afició, de la Junta i dels jugadors ho fa tot més fàcil. Crec que si tenim el suport de l’afició com el de les últimes temporades les coses seran més fàcils per tots. El que sí que no dubto és que per aconseguir-ho haurem de treballar des del primer dia com uns espartans. Per això ja estem preparant la pretemporada vinent. La pilota no pot deixar de rodar“.

Trajectòria d’en Joan Pitarque al front del primer equip Mercafusta

  • 1a temporada: quarts classificats a primera catalana.
  • 2a temporada: primers classificats a primera catalana i ascens a divisió d’honor.
  • 3a temporada: cinquens classificats a divisió d’honor.