XIII DIADA FUTBOL SALA

El passat dissabte 15 de Juny, la nostra entitat va celebrar la XIII Diada de Futbol Sala “Ciutat de Sant Joan Despí” per tancar la temporada. Ho va fer d’una manera molt especial amb tots els jugadors, jugadores, famílies i tècnics del Club.

Des de les 9h del matí fins les a 21h de la nit, es van disputar un total de 13 partits des del Pre-Benjamí B fins al Cadet A.
Volem agraïr als diferents equips i entitats convidades la seva presència a la nostra Diada. Moltes gràcies al Futbol Sala Ripollet, al CET 10 Futbol Sala, al CN Caldes Futbol Sala i al Futbol Sala Sant Andreu per la vostra participació.

Sant Joan Despí CFS

Un cop acabats tots els partits, el club amb l’ajuda de les famílies, va tornar a organitzar la festa de comiat de la temporada, amb un sopar de germanor amb gairebé 600 persones. Allà es van fer entrega d’obsequis per a tots els jugadors i jugadores. Van estar acompanyats en tot moment pel DJ.Firethebuzz que va animar la festa fins passada la matinada. Grans i petits s’ho van passar d’allò més bé!

Des del Sant Joan Despí CFS volem felicitar a totes les famílies pel gran ambient que es va viure durant tot el dissabte a les grades de l’Ugalde i durant tota la nit a la festa de comiat.

L’any que ve més i millor!

Desitgem a tots els jugadors, jugadores, tècnics i famílies unes bones vacances d’estiu ben merescudes per tots!

Units per una il•lusió❗️