EL II STAGE DE PRE-TEMPORADA A COMA-RUGA HA ESTAT TOT UN ÈXIT!

Aquest cap de setmana 12 equips del Sant Joan Despí CFS, des de l’Aleví B fins al Primer equip masculí i també des de l’Infantil al Juvenil femenins, han realitzat el stage de pre-temporada de dos dies a Com-ruga.

Dissabte va ser una dia molt intens, pel matí viatge amb els autocars d’un dels nostres sponsors, NIZATOUR, des de l’Ugalde fins l’Alberg de Sant Maria de Coma-ruga. Un cop els 124 tècnics, jugadors i jugadores del Club van arribar, es van canviar i es van repartir entre l’entrenament al pavelló i l’entrenament més bany a la platja. 

Per la tarda després de dinar a l’Alberg seguiem amb els entrenaments al pavelló, l’activitat de cohesió per categories i finalment una passejada pel passeig marítim dels 12 equips.

A la nit a sopar i a les 23h silenci per anar tothom a dormir i poder descansar i recuperar. 

El diumenge ha estat el gran moment per a tots els jugadors i jugadores amb la celebració dels partits entre categories al pavalló de Com-ruga, des de primera hora del matí fins a mitja tarda. 

Des del Sant Joan Despí CFS volem comunicar la immensa satisfacció que ens emportem del Stage de Coma-ruga un any més, després d’haver estat dos dies treballant i gaudint amb tots els nostres tècnics, jugadors i jugadores. Ha estat un cap de setmana genial i una experiència inoblidable per a tots. 

Es consolida el projecte del stage i esperem poder repetir-lo disfrutar-lo cada a any, tant com aquest.

Moltes gràcies a tota la gent que ho ha pogut fer possible, des de la direcció esportiva amb els seus tècnics fins a la col•laboració de tots els pares i mares! 

Units per una il•lusió❗

Galeria d’imatges