EL III STAGE DE PRETEMPORADA A COMA-RUGA HA ESTAT TOT UN ÈXIT!

07/10/2022

Després de 3 anys, per fi hem pogut recuperar el stage de pretemporada amb 11 equips del Sant Joan Despí CFS, des de l’Aleví B fins al Juvenil A masculí i l’aleví i infantil femení. En total hem estat 120 persones, entre jugadors/es i tècnics!

Dissabte va ser un dia molt intens, amb doble sessió d’entrenament matí i tarda al pavelló més un refrescant bany a la platja.

A la nit a sopar i a les 23h silenci per anar tothom a dormir i poder descansar i recuperar.

El diumenge ha estat el gran moment per a tots els jugadors i jugadores amb la celebració dels partits entre categories al pavelló de Coma-ruga, des de primera hora del matí fins al migdia.

Des del Sant Joan Despí CFS volem comunicar la immensa satisfacció que ens emportem del stage de Coma-ruga un any més, després d’haver estat dos dies treballant i gaudint amb tots els nostres tècnics, jugadors i jugadores. Ha estat un cap de setmana genial i una experiència inoblidable per a tots. Es consolida el projecte del stage de pretemporada i esperem poder repetir-lo i gaudir-lo cada any.

Moltes gràcies a tota la gent que ho ha fet possible, des de la direcció esportiva i coordinació amb tots els tècnics fins a la col·laboració de totes les famílies!

Units per una il·lusió❗

VOLS FORMAR PART DEL CLUB?

Contacte

SANT JOAN DESPÍ CFS
POLIESPORTIU UGALDE
C/ Sant Martí de l’Erm, 21
Sant Joan Despí. 08970 (Barcelona)

Tel: 679.114.900
info@santjoandespicfs.cat

All contents © Sant Joan Despí CFS. All rights reserved.

pornobonjourxvedio.bizxhamaster.bizdesisexvideos.codesiporn.watchxvideo2.bizxsextube.coxsextube.co