FUNDACIÓ I PRESENTACIÓ OFICIAL DEL CLUB

A Les Entitats, amics i Ajuntament de Sant Joan Despí

El 26 de maig de l’any 2014 i a la Sala d’Actes de l’Àrea de Serveis a la Persona de Sant Joan Despí, va tenir lloc la celebració de l’Acte de Presentació Oficial del nostre club a amics, entitats i a l’Ajuntament. Va reunir unes 80 persones i va comptar amb nombrosos presidents d’entitats amigues, representants de la Delegació del Baix Llobregat de la Federació Catalana de Futbol, membres de l’Equip Tècnic del Departament d’Esports del nostre municipi així com de diversos Regidors i la del Sr. Antonio Poveda Alcalde de Sant Joan Despí.

Durant l’acte es van presentar les línies mestres del projecte del nostre club (basat en la continuïtat del treball realitzat en la EFS BLANC BLAVA DESPÍ) i buscant a les categories de Juvenils i Sèniors el màxim rendiment esportiu mantenint els valors inculcats des del nostre futbol sala base local. Es va presentar també la nostra pàgina web, escut i els nostres comptes de xarxes socials a twitter i facebook.

L’Alcalde de Sant Joan Despí juntament amb el nostre President Sr Javier Pastor van descobrir un maniquí que vestia la que va ser la nostra primera equipació i juntament amb el President de la Penya Blanc Blava de Sant Joan Despí -i de la seva EFS BLANC BLAVA DESPÍ – Sr.Rafael Aragón; van signar el protocol d’acord de col·laboració i d’afiliació entre les nostres entitats germanes.

Seguidament es va procedir a la presentació de la Fundadora i primera Junta Directiva que vetllaria pel bon funcionament del club des d’aquell moment, quedant els càrrecs repartits de la següent manera:

PRESIDENT Javier Pastor Piqué
VICEPRESIDENT 1er i TRESORER Jordi Fernández Fernández
VICEPRESIDENT 2on i SECRETARI Tomás Montalvo Porro
VOCALS Axel Tubau Alarcón, Manuel Real Pérez, Pedro Aragón Tejada, Rafael Aragón Tejada.

Acord de Col·laboració EFS Blanc Blava Despí – Sant Joan Despí FS-2014
Acord de Col·laboració EFS Blanc Blava Despí – Sant Joan Despí FS-2014.

2014-2015
Primera Temporada

A la Primera Temporada 2014/15 es va aconseguir el títol de Campions de Lliga de Tercera Catalana, ascendint a Segona Catalana.
http://santjoandespicfs.cat/wp-content/uploads/2022/04/Gol.jpg
http://santjoandespicfs.cat/wp-content/uploads/2022/04/Gol2.jpg

2015-2016
Segona Temporada

Un nou i brillant Ascens a Primera Catalana en aconseguir també el campionat de Segona Catalana.

2016-2017
Tercera Temporada

EL GRAN SALT. La tercera temporada de vida de la nostra entitat podem definir-la com de clau i històrica per la transcendència dels fets que el desembre del 2016 es van produir.
http://santjoandespicfs.cat/wp-content/uploads/2022/04/Gol.jpg
Acord de Col·laboració EFS Blanc Blava Despí – Sant Joan Despí FS-2014
http://santjoandespicfs.cat/wp-content/uploads/2022/04/Eslogan.png

El President i Junta Directiva de la Penya Blanc Blava de Sant Joan Despí i de la seva Escola de Futbol Sala Blanc Blava Despí (filial fins a aquesta data del nostre club tal com es va signar l’acord de col·laboració de maig del 2014); veient tant el gran creixement de l’escola com els èxits esportius que s’assolien en el nostre Sant Joan Despí CFS , es reuneix acompanyat d’alguns companys de la seva Junta Directiva amb la Junta Directiva en ple del nostre club.

En aquella reunió els dirigents de la Penya Blanc Blava de Sant Joan Despí, en un gest digne de lloança per la seva generositat i visió de futur de cara als amants de futbol sala local i concretament de la nostra entitat, van realitzar l’oferiment de lliurar al Sant Joan Despí CFS tota l’estructura tècnica, recursos patrimonials, econòmics i jugadors de l’EFS BLANC BLAVA DESPÍ a canvi d’unes mínimes peticions que després d’un debat profund es van arribar a consensuar i que van donar lloc a la creació del nou projecte esportiu del nostre club.

El Sant Joan Despí CFS gràcies a aquell oferiment i als acords assolits amb la penya perica de la nostra localitat començava una nova i important etapa en la seva curta però intensa història.

En la Temporada 2017/18 comptaria amb tota la base pròpia (de Promeses a Juvenils) i iniciaria la construcció per primera vegada a la nostra ciutat de la secció de Futsal Femení Base.

Els acords més importants adoptats per arribar a la fusió d’escola i club van ser:

La realització del nou escut. Redissenyat novament per Rafa Aragón, serà el tercer escut de la nostra entitat. El mateix recull a la part inferior el color blau en record de la que va ser la EFS BLANC BLAVA DESPÍ i al seu interior la pilota existent fins a la data se substituiria per l’escut de la Penya Blanc Blava de Sant Joan Despí i s’incorporava la senyera a la part superior dreta de l’escut.

L’equipació de joc passaria a ser samarreta blanca i vermella, pantalons i mitjons blaus unificant així els colors de les dues entitats.

El compromís de les dues Directives va ser el que sempre i per sempre es mantinguessin els símbols i proporcions dels elements de l’escut i que la penya seguiria vinculada i col·laborant amb el nostre club en diferents activitats i esdeveniments (esportius i socials) al llarg de l’any.

Nou projecte, noves incorporacions.

El 29 de Març del 2017 l’Assemblea General Extraordinària la PENYA BLANC BLAVA SANT JOAN DESPÍ aprovava per unanimitat la donació i cessió de tota la infraestructura i recursos de la seva EFS BLANC BLAVA DESPÍ al Sant Joan Despí CFS que paral·lelament en Assemblea General Extraordinària de data 4 d’Abril de 2017 acceptava aquesta donació.

En aquella històrica Assemblea es procedia a l’ampliació dels càrrecs de la Junta Directiva del nostre club. La mateixa marcaria un abans i un després en la història del nostre estimat club. Així va quedar configurada la Junta:

PRESIDENT Javier Pastor Piqué
VICEPRESIDENT 1er Jordi Fernández Fernández
VICEPRESIDENT 2on Tomás Montalvo Porro
SECRETARI Antonio Pérez Castaño
TRESORER Josep Andreu García Cuestas
VOCALS Esther Altozano Pérez, Gabriel Altozano Pérez, Ventura Coloma Álvarez, Alejandro Francisco Requena Palomares, Santiago Fuentes Sánchez, David Babot Gil, Pedro Aragón Tejada, Rafael Aragón Tejada.

Començava la NOVA ERA del Sant Joan Despí CFS en la seva versió 3.0 com popularment es va denominar al tractar-se del tercer projecte i unificat del nostre futbol sala local.

Actual Junta Directiva

El 26 de setembre de 2018 es va aprovar en l’Assemblea Extraordinària l’actual Junta Directiva amb el President el Sr. Gabriel Altozano Pérez, al capdavant.

La resta de la Junta Directiva, nomenada pel President, quedava formada pels següents membres:

VICEPRESIDENT 1er Sr. Ventura Coloma Álvarez*

TRESORER Sr. Josep Andreu Garcia Cuestas**

SECRETARI Sr. Antoni Pérez Castaño

VOCAL Sra. Anna Tamerón Pérez

El projecte continuava, sense aturar-se, seguint treballant per la millora de totes les àrees del club, sobretot per ajudar a tots els nostres jugadors i jugadores i tècnics a poder evolucionar de la millor manera possible i a poc a poc anar assolint tots els objectius marcats per la Direcció Esportiva i Coordinació.

* El 30 d’Octubre de 2019, el Vicepresident 1er, renuncia voluntàriament al seu càrrec.

** El 23 de Setembre de 2022, el Tresorer, renúncia voluntàriament al seu càrrec.

VOLS FORMAR PART DEL CLUB?

Contacte

SANT JOAN DESPÍ CFS
POLIESPORTIU UGALDE
C/ Sant Martí de l’Erm, 21
Sant Joan Despí. 08970 (Barcelona)

Tel: 679.114.900
info@santjoandespicfs.cat

All contents © Sant Joan Despí CFS. All rights reserved.

pornobonjourxvedio.bizxhamaster.bizdesisexvideos.codesiporn.watchxvideo2.bizxsextube.coxsextube.co