Instal·lacions

POLIESPORTIU UGALDE
DE SANT JOAN DESPÍ

La nostra seu social, així com el lloc on entrenem i juguem els nostres partits és el Poliesportiu Ugalde de Sant Joan Despí.

El poliesportiu és fruit de la transformació de la pista que ja existia en aquest lloc i que ha estat coberta i dotada dels serveis complementaris per a realitzar pràctica esportiva de forma habitual i regulada.

Des de la seva inauguració, el maig del 2011, està sent millorada en diferents fases. Aquestes fases finalitzaran amb el tancament total de la instal·lació, amb la realització d’una nova planta sobre els actuals vestidors, el tancament del fons de l’entrada al recinte i amb la instal·lació del paviment final de la pista una vegada finalitzadaes aquestes obres.

Quan estigui acabat del tot, podrem comptar amb una autèntica bombonera i un gran pavelló per a la pràctica del nostre esport.

La pista té unes dimensions de 40 x 20 metres i una grada amb una capacitat aproximada de 600 persones assegudes. Disposa de quatre vestidors per a equips, dos per a àrbitres i monitors, a més d’infermeria, una sala polivalent, serveis públics i consergeria. En aquest nou equipament esportiu s’han instal·lat plaques solars per a l’aigua calenta sanitària i s’ha adaptat per a persones amb discapacitats físiques.

VOLS FORMAR PART DEL CLUB?

Contacte

SANT JOAN DESPÍ CFS
POLIESPORTIU UGALDE
C/ Sant Martí de l’Erm, 21
Sant Joan Despí. 08970 (Barcelona)

Tel: 679.114.900
info@santjoandespicfs.cat

All contents © Sant Joan Despí CFS. All rights reserved.

pornobonjourxvedio.bizxhamaster.bizdesisexvideos.codesiporn.watchxvideo2.bizxsextube.coxsextube.co